Tyveri udviklede sig til et røveri: 39-årige mand er nu anholdt

Tyveri udviklede sig til et røveri: 39-årige mand er nu anholdt

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Viby: En 39-årig mand fremstilles i dag klokken 11.00 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus sigtet for røveri mod Netto på Viby Ringvej i Viby.
Den 39-årige kom ind i butikken i ret påvirket tilstand i går omkring klokken 14.50. Her tog han ifølge medarbejdernes forklaring to bøtter med hummus i lommen.

Den ene tabte han og sparkede efterfølgende til, så der røg hummus på gulvet. Herefter tog han to store øl, men han betalte kun for en enkelt øl, da han kom til kassen.
Hele seancen blev fulgt af en butiksdetektiv, der ventede på manden ved udgangen. Her henvendte han sig til manden og bad ham følge med til baglokalet.

Det nægtede den 39-årige dog, der i stedet skubbede butiksdetektiven hårdt i brystkassen. Da butiksdetektiven forsøgte at tilbageholde manden, gjorde manden så meget modstand, at han væltede ned i en kasse med appelsiner.
Herfra sparkede han ifølge medarbejderne butiksdetektiven på låret.

Imens fik en anden medarbejder trykket på butikkens overfaldsalarm, og en patrulje blev straks sendt til stedet. Da betjentene kom frem, blev den 39-årige mand anholdt, sigtet for røveri.
Den 39-årige fremstilles i grundlovsforhør, da han er kendt af politiet for en række andre berigelsessager.

/Døgnrapport/
Denne artikel er set3175gange.