TV: Voldsom brand i tom fabriksbygning i Ringsted

112news.dk har fået tilsendt denne seervideo fra brandstedet ved 22 tiden søndag aften. Foto. Michael Roth.

Ringsted: Ved 18.45 tiden søndag aften blev brandvæsen og politi alarmeret, da der var udbrudt brand i en tom fabriksbygning på Thorsvej i Ringsted.

Store dele af bygningen stod i flammer da brandmandskabet nåede frem til stedet, og branden udviklede en kraftig røgfane, som især steg til vejrs, det skriver Midt og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.
Brandvæsenet iværksatte en omfattende slukningsindsats på stedet, men allerede efter et par timer, havde indsatsen medført en kraftig reduktion i røgudviklingen fra branden.

På grund af branden vil der være let røg og røglugt i Ringsted by, lød meldingen fra politiet via Twitter søndag aften, men det blev skønnet af politiets indsatsleder på stedet, at det primært var borgerne i Søndre Park – kvarteret som ville være generet af røgen.
Det tog brandvæsnet hele aftenen at slukke branden, som politiet endnu ikke har et bud på hvordan er startet, og politiets brandteknikere vil i løbet af de kommende dage, undersøge brandtomten nærmere, for at fastslå brandårsagen.

/112news/
Denne artikel er set3704gange.