TV: Stor razzia mod lastbiler: Politiet og forsvaret kontrollerede lastbiler i Korsør

Korsør: Færdselspolitiet og Trafikstyrelsen afholdte tirsdag eftermiddag en razzia mod lastbiler i Korsør, hvor også politi og bilinspektør fra forsvaret assisterede.

Razziaen blev gennemført ved Q8 tanken ved afk.43 på Storebæltsvej i Korsør, og var udelukkende mod de mange tunge køretøjer på vejene.
Det er ikke første gang, at færdselspolitiets tungvognsafdeling holder razzia på rastepladsen i Korsør, men denne gang havde de fået selskab af politi og bilinspektør fra forsvaret, som kontrollerede de af forsvarets egne køretøjer, som kom af motorvejen forbi Korsør.

Der blev kontrolleret en del køretøjer ved kontrollen, og et enkelt køretøj måtte bugseres væk, da der havde været alvorlige problemer med bremserne på køretøjet, og lasten på traileren måtte flyttes over på et andet køretøj med kran, for den videre transport.

/112news/
Det var ikke kun almindelige lastbiler som røg ind til kontrol under tirsdagens aktion i Korsør, da også repræsentanter fra forsvaret var med, for at stoppe og kontrollere forsvarets egne køretøjer. Se video fra kontrollen i klippet her.
Du kan se alle billederne fra kontrollen i galleriet her.

« af 26 »
Denne artikel er set9528gange.