TV: Voldsom biljagt i Skælskør: Flugtbilen påkørte patruljevogn

Skælskør: En ung mand forsøgte mandag at køre fra politiet i en stjålet bil omkring Skælskør, hvilket udviklede sig til en voldsom biljagt, som endte med at han påkørte en patruljebil ved Strandgade i Skælskør.

Den unge mand havde omkring middagstid stålet forældrenes bil, og en politipatruljen runderede derfor i området efter bilen, som patruljen første gang mødte omkring klokken 14.20 i Boeslunde mellem Skælskør og Korsør hvor de eftersatte bilen, som de dog måtte opgive at indhente.
Omkring klokken 15 stødte patruljen dog på køretøjet igen i Skælskør, hvor jagten på bilen atter blev sat ind, men efter en jagt i området hvor hastigheden flere gange nåede over 140 km/t, blev bilen bragt til standsning ved Strandgade i Skælskør, hvor den påkørte en patruljevogn.

– Vi har haft en eftersættelse af køretøjet omkring Skælskør, hvor farten flere gange var meget høj. Til alt held er ingen kommet noget til, men vi har anholdt 2 personer som var i køretøjet, det oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk
Den unge mand var under 18 år og havde derfor ikke noget kørekort, og han kan nu se frem til en sigtelse for brugstyveri, ligesom han formentlig vil blive sigtet for en stribe af færdselsovertrædelser, det skriver TV-Øst.

/112news/

« af 10 »
Denne artikel er set8806gange.