Mistænkelig kuffert med Ledninger fundet ved Aldi

Læserfoto. Christian Christensen - Slagelse.

Politiet tog ikke nogen chancer, da der lørdag blev fundet en efterladt taske ved Aldi på Ndr. Ringgade i Slagelse. Læserfoto. Christian Christensen – Slagelse.

Slagelse: Lørdag middag klokken 12.06 blev der anmeldt et mistænkeligt forhold ved Aldi på Ndr. Ringgade i Slagelse, hvor en borger havde bemærket en kuffert, hvorfra der stak nogle ledninger ud, det Skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.
Politiet blev kontaktet og efterfølgende blev Ammunitionsrydningstjenesten (EOD) tilkaldt til stedet, hvor et større område omkring butikken blev afspærret, idet man ikke viste om kufferten virkelig indeholdte Sprængstoffer.

Kufferten blev undersøgt af Rullemarie og klokken 14.50 blev kufferten åbnet, hvor det blev konstateret, at den heldigvis ikke indeholdte nogen former for sprængstoffer eller andet farlig materiale.
Omkring klokken 15 kunne politiet atter ophæve afspærringen, og de handlende kunne igen fortsætte deres indkøb i butikken.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde ejermanden af tasken, så hvad den lavede ved butikken og hvem der har stillet den, vides ikke. Skulle du have oplysninger i sagen, så kan politiet kontaktes på tlf. 114.

/112news/

Læserfoto. Christian Christensen - Slagelse.

Læserfoto. Christian Christensen – Slagelse.
Læserfoto. Christian Christensen - Slagelse.

Læserfoto. Christian Christensen – Slagelse.
Denne artikel er set4719gange.