TV: Ualmindeligt roligt nytår i Korsør

Sådan så det ud i Korsør kort efter midnat.

Korsør: Det har været et helt ualmindeligt roligt nytår i Korsør, hvor der ikke er meldinger om brand eller andre alvorlige hændelser, det bekræfter vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi overfor 112news.dk.

Der har ellers været stor fokus på Motalavej kvarteret, som for to år siden, oplevede et ualmindeligt voldsomt nytår med mange brande og fyrværkeri som blev skudt efter beredskabet.

Dog har kvarteret rykket sig langt siden dengang, hvor der sidste nytår kunne meldes om flere brande i den øvrige del af byen mens, at Motalavej kvarteret ikke havde en eneste hændelse for hverken brandvæsnet eller politiet.

Dette skyldes blandt andet nogle af de instanser der er sat i værk, for at skabe trygge rammer, samt aktiviteter og arbejde med de unge i kvarteret.

En af disse aktører er Basen, som er en del af det kommunale “Projekt Motalavej og Ringparken”, som har arbejde og aktiviteter med de unge på Motalavej.
Basen var ligesom sidste nytår tilstede i Kvarterhuset på Motalavej hen over nytårsaften, hvor der blev lavet mad og holdt nytår sammen med de unge i Kvarteret, hvor også Fædregruppen deltog, for at skabe trygge rammer for alle i området.

– Basen og Fædregruppen var i området hele dagen, hvor vi samlede de unge i Kvarterhuset, hvor vi oplevede en super god stemning hele aftenen og da klokken var 23.45 gik vi alle ud, hvor vi skød nytåret ind med de unge, det siger Khalil Hussein, som er leder af Basen på Motalavej til 112news.dk.

– Jeg er samtidig rigtig glad for, at vi endnu engang har holdt et vellykket nytår med de unge, og vi ikke har registreret nogen hændelser. Vi er glade over at vores forbyggende arbejde har virket, samt at alle de tiltag og snakke som vi har haft med drengene, faktisk har virket efter hensigten, siger Khalil Hussein.

Dette nytår er Korsør samlet rykket endnu længere end tidligere. Dette nytår var der ikke en eneste melding om brand, ligesom politiet ikke har registreret nogle alvorlige hændelser nytårsaften og nat.

Vejret var dog heller ikke det bedste raket vejr dette nytår, da en tåge lagde sig over byen, og med røgen fra fyrværkeriet, var det pludselig ikke til at se noget der hvor vores fotograf befandt sig.

/112news/

Se alle billederne fra nytåret i galleriet her under.

« af 33 »

Denne artikel er set14512gange.