TV: Kvinde fundet knivdræbt på kirkekontoret ved Sneslev kirke

Onsdag formiddag klokken 09.26 fik Midt- og Vestsjællands politi en anmeldelse om, at en kvinde var fundet livløs på kirkekontoret ved Sneslev kirke på Haslevvej 388 i Ringsted.

En tilkaldt læge kunne hurtigt konstateret, at kvinden var afgået ved døden og dødsfaldet blev betragtet som mistænkeligt.

Politiets kriminalteknikere og en retsmediciner har fastslået, at der er tale om drab på den kvinde, der i formiddags blev fundet død i kirkekontoret ved Sneslev kirke. Det skriver Midt og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse sidst på eftermiddagen.

Politiet oplyser, at kvinden er blevet dræbt ved knivstik.

Offeret er en 40-årig kvinde fra Guldborgsund kommune, hvis pårørende er underrettet om sagen. Hun var ansat ved Sneslev kirke.

Kvinden var i øvrigt i løbet af natten til i dag meldt savnet hos Sydsjælland og Lolland-Falsters politi, idet hun ikke havde givet livstegn fra sig siden tirsdag morgen.
Politiet kan ikke oplyse noget om eventuelt motiv, ligesom politiet heller ikke kan oplyse noget om gerningsstedet ud over, at den dræbte kvinde blev fundet på kirkekontoret.

Midt- og Vestsjællands politi har med assistance fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi anholdt to mænd på 55 og 67 år fra Guldborgsund kommune. Mændene, der er bekendte af den dræbte, bliver i øjeblikket afhørt af politiet for at få klarlagt, om de kan mistænkes for en strafbar handling over for offeret.

Politiet vil derfor gerne høre nærmere fra personer, der inden for det seneste døgn har bemærket mistænkelig aktivitet i eller ved Sneslev kirke. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

/Pressemeddelelse/

Se flere billeder fra gerningsstedet her.

« af 13 »
Denne artikel er set9806gange.