TV: Slagelse hærget af flere påsatte brande fredag aften

Slagelse hærget af flere påsatte brande fredag aften

Det var formentlig røgen fra bilbranden i Skovsøgade, der havde bredt sig gennem ventilationen på Slagelse Sygehus. Fotograf. Michael Dex Deleurang Pedersen – 112news.dk

Slagelse: Slagelse har gennem længere tid været hærget af påsatte brande, og fredag aften var ingen undtagelse, hvor to containere og en bil stod i brand.
Der blev på Kierulffsvej i Slagelse Nordby sat ild til to containere lige efter hinanden, men brandvæsnet fik dog hurtigt slukket ilden, inden den nåede at brede sig til andet.

LÆS OGSÅ: To 14-årige drenge tilstår påsatte brande i Slagelse

Kort efter branden i de to containere, fik alarmcentralen flere meldinger om brand i det centrale Slagelse. Men der var dog kun tale om brand i en bil på Skovsøgade.
Udover de to containere og bilen, modtog alarmcentralen også flere meldinger om brand, som dog viste sig at være falske anmeldelser. Det skriver TV-Øst.

Røglugt på Slagelse Sygehus

Kort efter midnat kom fredag aftens sidste melding, som denne gang lød på brand i industribygning på Ingemannsvej, hvor der kunne lugtes røg fra ventilationen.

Der var tale om Akutmodtagelsen på Slagelse Sygehus som havde slået alarm, da der kom en kraftig røglugt fra ventilationen i bygningen.

Efter en gennemgang af bygningen kunne det konstateres, at der formentlig var tale om røgen fra bilbranden i Skovsøgade, der gennem ventilationen, havde bredt en lugt af røg rundt i bygningen.
Politiet formoder brandende er påsat

Politiet har en stærk formodning om brandene er påsat, da to container og en bil, jo ikke normalt bryder i brand af sig selv.

LÆS OGSÅ: TV: Mulig påsat brand i forladt bygning i Slagelse

– Containerbrandene er påsat, det er der ingen tvivl om. Sådan nogle containere begynder ikke bare sådan lige at brænde af sig selv, og slet ikke to lige efter hinanden. Det er meget påfaldende, siger vagtchef Anders Mikkelsen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV-Øst.
Også bilbranden formoder politiet er påsat, da vidner har set en person smadre en rude på bilen, som kort efter begyndte at brænde.

Personen beskrives som:

  • Mand – udenlandsk af udseende.
  • Spinkel af bygning.
  • 185 centimeter høj.
  • Mindre overskæg.
  • Iført sort hættetrøje, mørke bukser og hvide sko.

Politiet hører meget gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt i Slagelse fredag aften. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/
Denne artikel er set2085gange.