TV: Nedgravet spædbarn: Hvem er denne kvinde

TV: Nedgravet spædbarn: Hvem er denne kvinde

Efter Københavns Vestegns Politi efterlyste viden om en rød hættetrøje, som det nyfødte barn lå svøbt i, og information om ung, kraftig muligt rumænsk kvinde med langt mørkt, krøllet hår, har politiet modtaget en lille film fra området.

Glostrup: Ved Brinken har et vidne med sin mobiltelefon optaget en videosekvens, som viser en kvinde i en rød hættetrøje forlade det grønne område, hvor barnet senere blev fundet.

Filmen er optaget, før det døde spædbarn blev fundet. Hvorvidt kvinden på filmen har noget med barnet at gøre, er fortsat uvist, men politiet vil meget gerne i kontakt med hende:
– Vi ved ikke, hvorfor hun går i området, og det kan der være mange gode grunde til. Men et vist sammenfald i beskrivelsen af den efterlyste kvinde, hættetrøjen og stedet gør, at vi naturligvis gerne vil tale med kvinden på filmen. Hun må meget gerne henvende sig til os – og skulle nogen vide, hvem hun er, hører vi gerne fra dem, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

I alt har efterforskerne fået over 20 henvendelser fra offentligheden i sagen – men man ønsker gerne endnu flere:
– Vi er fortsat meget interesseret i tre ting: Vi vil gerne høre fra alle med kendskab til et forsvundet spædbarn, som ved noget om den meget store, røde Nike-hættetrøje eller har information om den unge, kraftige kvinde med langt mørkt krøllet hår, som flere har set i området for nogle uger siden, siger Ole Nielsen.

Han retter fortsat en direkte appel til moderen om at henvende sig. Hun kan være syg, i krise og have behov for professionel hjælp.
Kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set6636gange.