To børn er afgået ved døden af en forgiftning

To børn er afgået ved døden af en forgiftning

Arkiv.Foto

Haslev: I forlængelse af dagens ulykkelige hændelse i Haslev, hvor en familie blev bragt til forskellige hospitaler efter tegn på forgiftningssymptomer, blev det sent torsdag oplyst, at to af de indbragte børn er afgået ved døden.
Akutberedskabet blev tilkaldt klokken 10.45, og hurtigt kom flere ambulancer og en akutlægebil til stedet. Ni børn og deres forældre udviste tegn på forgiftning, mens et enkelt barn ikke umiddelbart virkede påvirket.

De berørte blev kørt til regionens sygehuse, og her til aften er hele familien blevet samlet på Rigshospitalet.
Politiet undersøger fortsat, hvad der er årsag til hændelsen, og det er således ikke endeligt fastlagt, hvad der er årsag til de involveredes symptomer. Der er intet, der tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse.

Yderligere oplysninger om patienternes tilstand varetages af Region Hovedstaden, Rigshospitalet, der har oplyst, at der tidligst efter klokken 09.00 fredag morgen vil kunne siges noget om patienternes tilstand. Der kan ikke gives yderligere oplysninger inden da.
Politiets efterforskning koordineres af vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen. Herfra forventes heller ikke at kunne oplyses yderligere i relation til hændelsen før tidligst fredag.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set6988gange.