TV: Hus raseret af kraftig brand i Dalmose

Hus raseret af kraftig brand i Dalmose

Dalmose: En kraftig brand i et værelse, raserede onsdag eftermiddag en større ejendom på Lodsvej i Dalmose lidt uden for Skælskør, hvor også flere dyr blev reddet ud.

Brandvæsnet i Skælskør fik meldingen om branden klokken 13.15 onsdag eftermiddag, og da de efter en længere kørevej nåede frem til huset, stod flammerne allerede ud af vinduet på huset.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Det var en kraftig brand i et værelse, som via vinduet havde bredt sig til en campingvogn i indkørslen, samt til taget på huset, så der var fare for branden ville sprede sig til resten af ejendommen.

Heldigvis fik brandfolkene hurtigt branden under kontrol, men der måtte dog tilkaldes assistance med en drejestige fra Slagelse, for at bekæmpe ilden under tagstenene.

LÆS OGSÅ: Voldsom brand i stråtækt hus ved Dalmose

Husets kvindelige beboer var hjemme da branden brød ud, men opdagede først røgen fra branden i et værelse i huset, da forbipasserende allerede havde opdaget branden og derfor ved at alarmere brandvæsnet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Kvinden fik hurtigt hjælp af redningsmandskabet til at redde flere kaniner og fugle ud fra det brandende hus, men de skulle efter omstændighederne alle være sluppet med skrækken. Det oplyste den tydeligt berørte kvinde til 112news.dk fotograf på stedet.

/112news/

Denne artikel er set2505gange.