TV: Ejendom med lejligheder voldsomt skadet under brand

Ejendom med lejligheder voldsomt skadet under brand

Video: Benjamin Erichsen – 112news.dk

Korsør: En ejendom med flere lejligheder på Annagade i Korsør blev så voldsomt skadet af en brand mandag formiddag, da der var fare for sammenstyrtning i ejendommen.

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 10.55 og var kort efter fremme på stedet med flere brandkøretøjer, hvor det brændte i kælderen under ejendommen.

Der blev derfor indsat et hold røgdykkere mod branden i kælderen, mens nogle andre brandfolk forsøgte at brække en kraftig hoveddør op, så bygningen kunne tømmes for røg.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Branden i kælderen havde dog været så kraftig, at der var sket en større skade på en etageadskillelse, hvilket medførte en fare for sammenstyrtning af gulvet i den ene af lejlighederne.

Beredskabsstyrelsen i Næstved blev derfor alarmeret midt på eftermiddagen, som rykkede afsted med flere køretøjer og afstivningsmateriel, samt 22 mand.

De 22 mand skulle stå for afstivning af kælderen under ejendommen, som var blevet voldsomt skadet under branden, hvorved loftet kunne styrte sammen.

Video. Michael Dex Deleurang Pedersen – 112news.dk

Branden havde også udviklet en del røg i ejendommen, hvorved sod og røg har trængt ind i de øvrige lejemål i ejendommen, som skulle have ødelagt alt inventar.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Flytning af olietank gik galt

Det var ifølge Sjællandske flytningen af en olietank ved fyret i kælderen, som angiveligt var gået helt galt og havde startet branden, som altså anrettede skade på hele ejendommen.

Richard Olsen havde sammen med en kammerat, skulle flytte olietanken i kælderen, men af uforklarlige årsager var der pludselig brudt en voldsom brand ud, så de måtte forlade bygningen. Det skriver sn.dk

– Jeg skulle hjælpe en kammerat med at flytte en olietank, men pludselig udbrød der kraftig ild. Jeg aner ikke, hvordan ilden opstod, men der må have været noget olie tilbage, siger Richard Olsen, mens han drikker en tiltrængt stor tår af en vandflaske og sunder sig på den voldsomme oplevelse ved oliefyret i kælderen. Siger han til sn.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Manden var helt soddet til efter den voldsomme oplevelse i kælderen, og blev efterfølgende kørt til et tjek på Slagelse Sygehus for røgforgiftning.

Ifølge vagtchef Søren Østervig ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, skulle han ikke være kommet noget alvorligt til i forbindelse med branden, ligesom ingen andre er kommet noget til ved branden.

/112news/

Denne artikel er set3044gange.