TV: Eftersøgning af Emilie Meng: Politiet undersøger mistænkelige fund

TV: Eftersøgning af Emilie Meng: Politiet undersøger mistænkelige fund

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Under eftersøgningen af den 18-årige Emilie Meng fredag formiddag, som blev kordineret af Missing People, blev der fundet flere mistænkelige ting, hvor politiet blev tilkaldt for at undersøge fundne.

Det ene sted var ved bolværket i den gamle Halsskov Færgehavn, hvor en et søgehold havde fundet en mistænkelig pose mellem bolværket, men politiets undersøgelse af posen, viste dog at der var tale om en pose med affald.

Det andet sted politiet undersøgte, var på molen ved den gamle Halsskov Færgehavn, hvor et andet hold eftersøgere havde fundet noget liggende i vandet mellem nogle sten, men også her viste det sig ikke at have noget med den forsvundne pige at gøre, men derimod skulle der formentlig være tale om et mobil cover i emballage.

Vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter da også over for BT, at politiet er blevet tilkaldt i forbindelse med nogle fundne genstande, men at det dog har vist sig, at fundene ikke var relevante for efterforskningen.

– Der har været nogle ting, men det har ikke været noget, der har været relevant, sagde Jan Frederiksen til BT.

Udover de genstande som politiet har fundet, havde andre eftersøgningshold også fundet nogle genstande, som foreksempel en knogle på en mark, som der blev taget billeder af og indbragt til Missing People, som også ved de tidligere søg, har et opfølgningsmøde med politiet når de er færdige, hvor oplysninger om det de har fundet, vil blive overdraget til politiet.

– Fredag er der blevet fundet ting. De frivillige er instrueret i, at man ikke må røre ved noget, men derimod tage et billede og sende det til vores indsatsleder, som så kan kontakte politiet. Jeg kan ikke fortælle, hvad der blev fundet, men politiet kom ud, det sagde Vivian Eriksen presseansvarlig for Missing People til BT.

/112news/

Denne artikel er set12271gange.