Endnu en kvinde udsat for blotter i Slagelse

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Slagelse: En 19-årig kvinde var natten til fredag på vej hjem fra en tur i byen i Slagelse, da hun pludselig blev forfulgt af en mand, det skriver TV-Øst.




Manden nøjedes dog ikke med at følge efter kvinden, men pludselig henvendte han sig til den unge kvinde og spurgte om hun havde en lighter.

Det var her kvinden opdagede, at manden stod med blottet lem og bukserne nede.

Hun svarede derfor ikke på mandens spørgsmål, men skyndte sig i stedet væk, mens manden fortsat forfulgte kvinden, mens han fortsat havde sit lem blottet, men det lykkedes dog Kvinden at få manden rystet af, hvorefter hun skyndte sig hjem og fik tilkaldt politiet.




Manden beskrives som:

Ca. 35-40 år.

180-185 cm høj.

Almindelig af bygning.

Høje tindinger.

Bred næse.

Indsunkne øjne.

Små sorte skægstubbe.

En tatovering omkring knoerne på sin højre hånd.

Og så var han iført en hvid trøje med lynlås foran, og så bar han sorte sportsbukser med hvid stribe ned ad benet, skriver TV-Øst.




Det er ellers kun få dage siden, at Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi bragte en historie i døgnrapporten, om en kun 14-årig pige som var blevet udsat for en blotter i Slagelse, som havde henvendt sig til pigen fra sin bil, hvor han sad med bukserne nede, mens han gned på sit lem.

Manden som henvendte sig til den 14-årige beskrives som:

Ca. 30 år.

Dansk af udseende.

Kort mørkt hår.

Iført en blå t-shirt.




Politiet hører gerne fra vidner til begge sager, der kan have oplysninger om episoderne. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/




Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set4449gange.