TV: Alvorligt færdselsuheld på Vestmotorvejen – Bil endte på taget i et vandløb

Korsør: En 31-årig kvinde fra Slagelse, mistede lørdag aften af uforklarlige årsager herredømmet over sin bil på Vestmotorvejen ved Svenstrup mellem Korsør og Vemmelev, hvorved bilen endte på taget i et vandløb langs motorvejen.

En billist som overværede ulykken, stoppede heldigvis hurtigt og fik kvinden reddet ud af bilen, som lå i godt en halv meter vand i grøften.

Politiet og brandvæsnet fik meldingen om ulykken klokken 21.21 og der blev hurtigt sendt flere redningskøretøjer, samt en båd afsted mod ulykkesstedet.
Heldigvis var kvinden blevet reddet ud da redningsmandskabet nåede frem, men da kvinden var meget rystet oven på ulykken, kunne hun ikke helt huske om hun var alene i bilen, og redningsmandskabet frygtede derfor, at der kunne ligge en person et sted i området.

En tilkaldt hundepatrulje afsøgte området omkring ulykkesstedet med hunde, men umiddelbart tyder intet på, at der skulle have været flere tilstede i bilen da ulykken skete.

Kvinden blev efter ulykken bragt til sygehuset i ambulance, men skulle være sluppet fra ulykken uden større skader, det oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk.

/112news/

Se alle billederne fra ulykken i galleriet herunder.

« af 17 »
Denne artikel er set11702gange.