45-årig dræbt: Blev ramt af tog i jernbaneoverskæring

Knabstrup: En mand er sent lørdag aften afgået ved døden, efter at være blevet ramt af et tog på en overskæring i Knabstrup ved Mørkøv.

Politi og ambulance fik meldingen om ulykken klokken 21.22, som var sket i jernbaneoverskærringen på Bakkerupvej i Knabstrup ved Mørkev.
Der var tale om en ret kraftig påkørsel, hvor personen er blevet slynget hen af skinnerne, og der var derfor intet ambulanceredderne kunne gøre, for at redde mandens liv.

Der var tale om en 45-årig mand fra lokalområdet, og de pårørende er underrettet om sagen, det oplyser vagtchefen ved Midt og Vestsjællands Politi til 112news.dk

Der er foreløbig intet der tyder på, at der skulle have været fejl ved bommene i overskærringen, og det er derfor endnu uklart, hvorfor manden befandt sig på skinnerne mellem bommene.
– Vi har endnu ingen ide om hvorfor manden befandt sig på skinnerne mellem bommene, og sagen efterforskes derfor videre, for at fastslå hændelsesforløbet derude. Der skal desuden foretages ligsyn og obduktion af manden, for at fastslå om han var beruset eller andet da ulykken skete, det siger vagtchefen til 112news.dk

/112news/

Se alle billederne fra ulykkesstedet i galleriet herunder. Foto. Michael Johannessen – Holbaekonline.dk

« af 11 »
Denne artikel er set8754gange.