Ægtepar kørte i havnen – Manden er afgået ved døden

Ægtepar kørte i havnen – Manden er afgået ved døden

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: En 71-årig mand er mandag aften afgået ved døden, efter han og konen af uforklarlige årsager kørte i havnen med deres bil i Korsør Havn søndag morgen. Det skriver TV2-Øst.

De var begge livløse da det lykkedes redningsmandskabet at få dem reddet op af det kun 8 grader kolde vand i havnen, og manden blev derfor fløjet direkte på Rigshospitalet, mens hans 65-årige kone stadig havde puls og derfor blev kørt til Slagelse Sygehus.

LÆS OGSÅ: TV: Ægtepar kørte i havnen – Blev hevet livløse op af havnebassinnet

Søndag eftermiddag var kvindens tilstand dog så kritisk, at hun blev overflyttet til Rigshospitalet, hvor de begge blev lagt i kunstigt koma, men mandag aften afgik manden altså ved døden, mens konens tilstand stadig er ukendt.

– Vi har liget fået meldingen fra Rigshospitalet om, at manden er død, lyder det fra vagtchefen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV-Øst.

Det er stadig en gåde for politiet hvorfor bilen kørte i havnen, og de efterlyser derfor vidner til ulykken, som måske kan bidrage med oplysninger der kan løse gåden. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set7334gange.