TV: 48-årig mand stukket ned ved skovområde i Holbæk

Se klippet fra stedet herunder. Fotograf. Michael Johannessen – holbaekonline.dk

Et par fandt tirsdag formiddag en 48-årig blødende mand liggende på jorden ved Knudsskov i Holbæk, manden var blevet ramt af flere knivstik på kroppen og blev behandlet på Rigshospitalet i København.

Holbæk: Klokken 11.10 tirsdag formiddag kom et par gående ud for Lundehusvej i den nordøstlige del af Knudsskov i Holbæk, her fandt de en 48-årig blødende mand liggende på jorden og parret kunne hurtig konstater at der var tale om et stikkeri som den 48-årig mand havde været udsat for.




Parret fik ringet til alarmcentralen og en ambulance og politi kom hurtig til stedet og fik afspærret området, politiet fik nogen hunde ud på stedet for at afsøge området af for og se om gerningsmanden skulle havde smidt noget fra sig på sin flugt.

– Lige nu ved vi ikke særlig meget, andet end der er en mand, som er fundet knivstukket inden i skoven sidst på formiddagen, siger Ove Pedersen, politikommissær hos Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.




Den 48-årig mand blev straks kørt til Rigshospitalet i København hvor han blev behandlet for de stiksår som han pådrog sig, under overfaldet fik den 48-årig mand også stjålet sin mobiltelefon og hans pung, så politiet arbejder ud efter at det er et røverisk overfald.

Man havde sener på dagen fundet mandens pung men dog ikke hans mobiltelefon.




Politiet kan endnu ikke fortælle om det er et tilfældigt overfaldt eller om offeret og gerningsmanden kender hinanden, Midt- og Vestsjællands politi har fået mange henvendelser fra offentligheden om sagen og de vil nu undersøge dem nærmer for at se om det kunne komme til en opklaring sagen.

Politiet efterlyser nu gerningsmanden som beskrives:

Mand.

Østeuropæisk af udseende mulig polak eller rumæner.

45-50 år.

190 cm. Høj.

Kraftig af bygning ca. 100 kg.

Flammer tatoveret på venstre underarm.

Iført mørk jakke med mærke på ryggen, mørk undertrøje og mørke bukser.

Talte gebrokkent dansk.




Selvom politiet har fået mange henvendelser fra borger vil de forsat gerne have at folk ringer ind vis man skulle have oplysninger til sagen, politiet kan kontaktes på 1-1-4

/112news/




Se alle billederne fra stedet i galleriet herunder. Fotograf. Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

« af 12 »

 




Denne artikel er set8011gange.