Jagtsæsonen starter snart: Jægere opfordres til at søge efter Emilie Meng

Jagtsæsonen starter snart: Jægere opfordres til at søge efter Emilie Meng

Privat.Foto
Privat.Foto

Korsør: Den 18-årig Emilie Meng som forsvandt sporløst den 10 Juli fra Korsør Station efter en bytur i Slagelse er stadig ikke kommet hjem til sin familie endnu, man har søgt i hele Korsør by og vendt være en sten men man har ikke fundet Emilie eller nogen spor af den 18-årige pige.

Nu går jagt sæsonen i gang og man beder nu jæger i hele Danmark om at hjælpe med at lede efter Emilie i skove og mose område når de alligevel er ude på jagt, mange jæger har den fordel at de har deres jagthunde med ude på jagt og derfor kan bruge hunde til at søge efter Emilie.

– Det her er en unik mulighed, som vi jægere har for at komme ud og være med til at lede. Lokalt er der gjort et kæmpe stykke arbejde for at finde hende. Desværre uden held. Så nu er der en chance mere for at lede på nogle steder, hvor man ikke i forvejen har søgt efter Emilie, siger formand i Syd-Vestsjællands Jagtforening Anders Peter Møller Nielsen til TV ØST.

Søndag den 2 oktober ankommer Forsvundne Personer atter til Korsør igen for at lede efter Emilie Meng, denne gang vil de søge i et område nær Korsør hvor der indeholder store sumpområder, bygninger og krat.

– Det er et privat område, som ikke har været gennemsøgt før. Men nu har vi endelig fået fat på områdets ejer, som har givet os tilladelse til at gå derind, siger Sofie Sønderup, stifter af Facebookgruppen Forsvundne Personer, til TV ØST.

Robin Witzner som er i Familie med Emilie Meng har her til aften lavet et opslag på facebook hvor han skriver at en dusør kan udbetales til den som kommer med afgørende nyt om Emilie Mengs forsvinden, størrelsen på dusøren er på 200.000 kr.

/112news/
Denne artikel er set6976gange.