Tre påsatte brande I Skælskør søndag aften: Politiet søger vidner

Tre påsatte brande I Skælskør søndag aften: Politiet søger vidner

Meldimgen om den sidste brand i disse affaldscontainere ved Eggeslevmagle Skole indløb klokken 22.45 søndag aften. Fotograf. Kenneth Grymen – 112news.dk

Skælskør: Brandvæsenet måtte søndag aften rykke ud til tre brande i Skælskør, som politiet formoder alle er påsat.

Hele tre gange måtte Slagelse Brand og Redning rykke ud til brand i containere og skraldespande i Skælskør og politiet søger derfor vidner i sagen.

Den første melding indløb kl. 20.29 om, at der var brand i en skraldespand på en sti på Heilmannsvej i Skælskør.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Meldingen om den første brand indløb klokken 20.29 søndag aften, hvor denne skraldespand på Heilmannsvej stod I flammer. Fotograf. Kenneth Grymen – 112news.dk

Der var tale om brand i en skraldespand i et metalstativ, hvor der ikke var fare for spredning til andet.

Brandvæsnet var kort efter fremme på stedet, hvor brandfolkene hurtigt fik slukket branden i skraldespanden.

Tre kvarter senere, klokken 21.15, indløb der endnu en melding om en brand. Denne gang i en større affaldscontainer på Smidstrupvej.

Artiklen fortsætter efter videoen…

klokken 21.15 indløb der melding om brand i denne store affaldscontainer på Smidstrupvej i Skælskør. Fotograf. Kenneth Grymen – 112news.dk

Også denne brand fik brandfolkene hurtigt slukket, hvorefter containeren blev fyldt med skum, så branden ikke kunne blusse op igen.

Klokken 22.45 var den så gal igen, da der indløb en melding om en brand i flere containere ved Eggeslevmagle Skole på Skolevej i Skælskør.

LÆS OGSÅ: Politiets patruljering i Skælskør førte til stribe af sigtelser

Da brandvæsenet nåede frem til stedet stod containerne, som stod i en metal indhegning i lys lue, ligesom der var fare for spredning til noget buskads.

Brandfolkene fik dog hurtigt slukket flammerne inden de nåede at sprede sig til andet, men alle containerne udbrændte totalt.

vidner så to unge mænd

Politiet anser alle tre brande som værende påsat og søger derfor vidner, som har set noget omkring de tre steder på tidspunktet for brandens opståen.

Ved den ene brand, har et vidne set to unge mænd løbe fra stedet da branden brød ud. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i weekendens døgnrapport.

De unge mænd beskrives som:

  • Ca. 14 – 17 år.
  • Brune i huden.
  • Spinkel af bygning.
  • Var iført sort tøj og sorte sko.
  • Den ene havde en halsedisse, som dækkede ansigtet.

Har du set noget eller har du andre oplysninger som kan være relevant for politiet, så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

/112news/

Denne artikel er set632gange.