Tre mænd er nu dømt i en større amfetamin-sag

Tre mænd er nu dømt i en større amfetamin-sag

Arkiv foto.

En 43-årig mand er i dag ved Retten i Glostrup blevet idømt 11 års fængsel for 15 kilo amfetamin og ca. et halvt kilo kokain. Tidligere er to andre mænd blevet idømt henholdsvis 2,5 og 1,5 års fængsel i samme sagskompleks.
Frederiksværk/Ballerup: De tre mænd har alle erkendt besiddelse af større mængder amfetamin.

Sagen er blevet til efter tæt samarbejde mellem Anklagemyndigheden og Københavns Vestegns Politis særlige afdeling Operativ Støtte.
Sagen begyndte i efteråret 2016, da politiet modtog oplysninger om salg af større mængder af amfetamin.

Oplysningerne pegede i første omgang på en 64-årig mand fra Ballerup.
På baggrund af den indledende efterforskning mistænkte politiet den 64-årige for salg af narkotika på hele Sjælland og Øerne.

Far og søn mistænkt
Efterforskningen ledte politiet på sporet af en 30-årig mand fra Frederiksværk som mulig aftager af større mængder amfetamin fra den 63-årige.
Derudover viste efterforskningen, at den 63-åriges søn kort forinden var indrejst i Danmark fra Brasilien og havde taget ophold i Københavns Sydhavn.

Over 15 kg amfetamin beslaglagt
Midt i december 2016 slog Københavns Vestegns Politi, i samarbejde med flere sjællandske politikredse, til på de tre personers adresser.
I forbindelse med aktionen blev alle tre personer anholdt. Hos den 63-årige blev der fundet 281 gram amfetamin.

I Frederiksværk, hos den 30-årige, blev der fundet 441 gram amfetamin. I Københavns Sydhavn, hos den 43-årige søn, blev der fundet 15 kg amfetamin og knap et ½ kg kokain.
Det var den 43-årige søn, der i dag fik sin dom. Den 64-årige far og den 30-årige blev den 29. marts 2017 idømt henholdsvis 2,5 og 1,5 års fængsel.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set6051gange.