Familiefar skulle betale for at få sin datters mobil tilbage

Familiefar skulle betale for at få sin datters mobil tilbage

 

Politibetjente arkiv foto.

Arkiv foto. Politi.dk

 

Skødstrup: En 48-årig mand ringede i går kl. 11.35 til til politiet, efter han var blevet kontaktet af nogle ukendte personer, der sagde de var i besiddelse af hans datters mobiltelefon, der den 30. december sidste år var blevet stjålet på et diskoket i Odder.

Personerne forlangte 1500 kroner fra manden, hvis han ville have mobiltelefonen igen. Manden aftalte at mødes med de to personer på en parkeringsplads i Skødstrup, hvorefter en patrulje kørte ud til samme område.
Da de to personer, en 20-årig mand og en 20-årig kvinde, ankom til stedet, gav patruljen sig til kende og anholdt de to personer, der blev sigtet for hæleri.

I forbindelse med anholdelsen oplyste den ene af de anholdte, at de havde fået telefonen fra en tredje person, en 27-årig mand, som patruljen derefter tog ud for at besøge.
Han blev anholdt og sigtet for hæleri, hvorefter han blev visiteret. I den forbindelse fandt politiet nogle hasklumper, tre mobiltelefoner og et nøglekort til en bil.

Bilen holdt på en nærliggende parkeringsplads, og ved nærmere eftersyn kunne patruljen konstatere, at bilen var meldt stjålet i forbindelse med et indbrud, og at de nummerplader, der sad på bilen, også var stjålet.
Udover hæleri blev den 27-årige derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer, brugstyveri af bil, tyveri af nummerplader og tyveri fra villa.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set5030gange.