Tommy blev overfaldet i mens han sov: Nu er han udstyret med en tryghedsfløjte

Tommy blev overfaldet i mens han sov: Nu er han udstyret med en tryghedsfløjte

 

Privat.Foto

 

Christianshavns Torv: DEMO-dronningen “ Marlene Malle Granild ´´ som i disse dage, har forskanset sig på Christianshavn Torv sammen med de andre hjemløse. I dag søndag fik de så besøg, af den hjemløse Tommy som plejer og være på Nørrebro.
Marlene lavede en live video i dag, hvor hun fortalte at en god ven “Tommy“ var blevet overfaldet i den grove karakter på Nørrebro natten til søndag.

Han er det man på hjemløs-sprog kalder ¨ Udelægger ¨ og det betyder, at Tommy sover mange forskellig steder på Nørrebro og som ligesom mange andre er han også hjemløs.
Tommy lå et ukendt sted på Nørrebro, og sovet trygt og godt som han plejer. Men det blev hurtig til et sandt mareridt da ukendte gerningsmænd gik til angreb på Tommy imens han lå og sov.

Under overfaldet blev Tommy ramt med spark og slag på bene, og brystkasse. Da Tommy har problemer med sin stemmen har han ikke rigtig kunne råbe om hjælp under overfaldet.
Den historier ramte Marlene så meget, at hun under sin live video efterlyste et frivillig vagtværn som evt kunne være hos Tommy, så han igen kan sove trygt uden nogen skal overfalde ham igen.

Tommy er nu udstyret med en såkaldt tryghedsfløjte, som Marlene overrækker Tommy som han nu kan bruge, til der er fundet en løsning med et vagtværn til Tommy.
tryghedsfløjten er blevet et hit for de hjemløse, som kan bruge den vis de af en eller anden årsag skulle komme i nød, og have brug for hjælp.

Men det er ikke kun hjemløse som har fået overdraget sådan en fløjte, også ældre mennesker, har fået sådan en fløjte af Marlene, så de kan følge sig tryg ved at gå ude.
Her under kan du se Live videoen ved at trykke på billedet, hvor man kan høre om Tommys overfald.

/112news/
Denne artikel er set5312gange.