To biler sat i brand i Korsør natten til fredag

To biler sat i brand i Korsør natten til fredag

Slagelse Brand og Redning måtte tidligt fredag morgen rykke ud til en brand i Korsør, da to biler var sat i brand på Lilleskovvej.

Bilerne holdt parkeret på parkeringspladsen mellem Netto og børnehaven på Lilleskovvej, og var helt omspændt af flammer da brandvæsnet nåede frem.

Brandvæsnet modtog meldingen om branden kl. 3.14 natten til fredag og var kort efter fremme på steder hvor de hurtigt fik slukket branden.

Den ene af bilerne havde ingen nummerplader på, og da bilerne holdt noget fra hinanden, kunne meget tyde på en påsat brand.

Politiet har dog også en formodning om, at branden er påsat, da biler ikke normalt bryder i brand af sig selv. Det bekræfter Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi overfor TV2-Øst.

– Vi tænker, at branden i bilerne er påsat. De går ikke bare i brand af sig selv, siger Joy Haensel, vagtchef for Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV2-Øst.

Politiet har endnu ingen mistænkte i sagen, men skulle du have oplysninger I sagen, som kan hjælpe politiet med opklaringen. Så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set144gange.