Terror Danmark: Seneste nyt om efterforskningen fra Københavns Politi

Arkiv foto. Christian Schmock.

Arkiv foto. Christian Schmock.

Terror Danmark: Københavns Politi har siden skudattentatet mod deltagerne, under arrangementet ved “Krudttønden”, Serridslevvej på Østerbro gennemført en omfattende efterforskning, der har indebåret rigtig mange afhøringer, tekniske undersøgelser og indsamling af videoovervågningsmateriale, der er gennemset for at spore gerningsmanden.

LÆS OGSÅ: Politiet har skudt og dræbt en mand på Nørrebro i København

Efterforskningen førte til, at politiet omkring kl. 2300 via en ansat i det ejendomskompleks, hvor en taxa havde sat den formodede gerningsmand af, fik adgang til stedets overvågning. Ved gennemgang af stedets mange kameraer blev taxa og den formodede gerningsmand lokaliseret. Herefter er der sket en omfattende undersøgelse af videomaterialet, der viser, at den formodede gerningsmand ankom til stedet ca. kl. 16.15, for ganske kort tid efter, kl. 16.37 at forlade stedet igen. Københavns Politi har siden kl. 23.00 i går aftes været til stede på adressen med efterforskere og observatører, der både i området og via videoovervågningen har holdt stedet under observation. Det har ud fra det tilgængelige videomateriale ikke været muligt for politiet at identificere manden.

LÆS OGSÅ: Skyderi mod Krudttønden på Østerbro i København – En person er dræbt.

Kl. 04.50 kunne betjentene på stedet konstatere, at den formodede gerningsmand kom retur til området, hvorfor Politiets Aktionsstyrke tog kontakt ved at råbe ham an, hvorefter han afgav flere skud mod aktionsstyrken, der besvarede beskydningen og derved dræbte den formodede gerningsmand, oplyser Københavns politi i en pressemeddelelse.Denne artikel er set3792gange.