Tasketyve anholdt: De havde flere problemer i ærmet

Tasketyve anholdt: De havde flere problemer i ærmet

håndjern, politi, kriminalitet, anholdt, arresteret, buschaufføren lagt i håndjern

Arkiv.Foto

Randers: Østjyllands Politi fremstiller i dag klokken 13.00 en 27-årig mand fra Rumænien, der sigtes for forsøg på tyveri ved i går kl. 17.48 på Østervold i Randers, sammen med en 37-årig mand, at have forsøgt at stjæle en telefon fra en taske.

De to personer blev anholdt i går, efter politiet havde fået en anmeldelse om, at et vidne havde set to personer forsøge at stjæle noget fra flere tasker. Vidnet havde fra sin lejlighed filmet de to personer og kunne givet et godt signalement af dem.
En patrulje fik kort efter fat i den 37-årige mand, der på engelsk oplyste, at han var turist fra Grækenland – han blev anholdt og sigtet for forsøg på tyveri.

Kort efter fik en anden patrulje fat i den 27-årige mand, der fremviste et ID-kort, men ellers ikke havde lyst til at tale med politiet – han blev også anholdt og taget med på politistationen.
Her fandt patruljen ud af, at den 37-årige mand var efterlyst af Københavns Politi i en anden sag, og han blev derfor kørt til København. Det viste sig også at den 27-årige rumæner var indrejst i strid med et indrejseforbud, hvilket han også er sigtet for.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set3384gange.