Student ramt af jernbanebro under studenterkørsel

Student ramt af jernbanebro under studenterkørsel

Arkiv.Foto

København: En ung mand er i dag kommet tilskade, efter han ramte en jernbanebro med hovedet under studenterkørsel, ved Sjælør Boulevard, ved Sydhavnen i København. Det skriver BT.

Københavns politi, fik en anmeldelse klokken 13.40, om at en ung student som var lidt uheldig, var blevet ramt af en jernbanebro, under en studenterkørsel ved Sjælør Boulevard.
Den unge student havde ville tage et billede af sig selv, da han pludselig får kravlet for højt op, hvor han med hovedet rammer en jernbanebro som de var på vej under.

Under sammenstødet med broen, pådrog den unge mand sig en flænge i hovedet og blev kørt til behandling på sygehuset. Han er dog ikke kommet alvorligt tilskade og er sluppet med en flænge i baghovedet, samt hjernerystelse.
Chaufføren af studentervognen var efter ulykken så rystet, at han nu modtager krisehjælp, ligesom en anden chauffør har overtaget kørslen af studentervognen.

– Det var en af vores rutinerede chauffører, men han var alt for chokeret til at køre videre. Han modtager i øjeblikket krisehjælp af en professionel hjemme hos min kone, som er medejer af virksomheden, det siger Bengt Ragnar Svensson fra firmaet festlastbiler.dk, der selv er rystet oven på nyheden om ulykken til BT.
De unge studenter fik efter ulykken tilbuddet om at afbryde turen og få penge tilbage. Men de valgte dog at gennemføre resten af turen.

/112news/
Denne artikel er set2279gange.