TV: Stort vandledningsbrud i Korsør – Legeplads og kælder oversvømmet

Stort vandledningsbrud i Korsør – Legeplads og kælder oversvømmet

Korsør: Et stort vandledningsbrud resulterede fredag eftermiddag i at en hel legeplads, samt en kælder blev oversvømmet, da godt 400.000 liter vand fossede op af jorden og det meste af byen var uden vand.Det var en større hovedledning med en størrelse på 500 mm. der fredag eftermiddag sprang under jorden ved legepladsen i Tyreengen i Korsør.

LÆS OGSÅ: Brud på vandledning: 7000 husstande var uden vand

Det var forsyningsselskabet “SK Forsyning” der selv havde opdaget noget var galt, da de havde en meget stor og pludselig stigning i vandforbruget, som indikerede at en vandledning måtte være sprunget.

Derfor blev der udsendt en besked til kunderne i Korsør om bruddet, hvor de samtidig opfordrede til at man tog kontakt til selskabet, hvis man så vand komme op ad jorden.Bruddet på hovedledningen blev dog hurtigt opdaget, da en hel legeplads, samt en kælder under en boligblok, hurtigt blev oversvømmet af de massive vandmasser.

Bruddet på vandledningen resulterede samtidig i at store dele af byen var uden vand. Men en omlægning af vandforsyningen sikrede dog hurtigt, at de fleste kunder havde vand i hanerne igen knap en time efter bruddet.En repræsentant fra SK-Forsyning oplyste overfor 112news.dk på stedet, at der kun gik knap 20 min fra bruddet skete og til der var lukket for vandet. Men på de godt 20 min, nåede der altså at løbe knap 400.000 liter vand ud ledningen.

Der arbejdes lige nu på stedet for at få lappet bruddet på vandledningen, som formentlig vil tage en del timer endnu.Stort vandledningsbrud i Korsør.

Fotograf. Lasse Antonsen – Fix it media – 112news.dk

Børnene hyggede sig i vandet

Trods den uheldige situation for forsyningsselskabet og det manglende vand til byens borgere. Så indtog de mindre borgere dog hurtigt den nye og forandrede legeplads, eller “Vandland”, med stor glæde i øjnene.

Dog var det noget svære for forældrene at få deres børn med videre, da de først havde kastet sig ud i legepladsens nye forlystelser.Stort vandledningsbrud i Korsør.

Fotograf. Lasse Antonsen – Fix it media – 112news.dk

/112news/Denne artikel er set4072gange.