53-årig blev varetægtsfængslet for forsøg på manddrab mod sin hustru

53-årig blev varetægtsfængslet for forsøg på manddrab mod sin hustru

kørte galt i stjålet bil.

Arkiv foto. Politi.dk

Helsingør: En 53-årig mand fra Helsingør er blevet varetægtsfængslet til den 11. august 2017, efter han fredag formiddag overfaldt sin 59-årige kone i forbindelse med en uenighed mellem de to i deres hjem.

Den 53-årige blev lørdag morgen fremstillet i grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab efter straffelovens §237 ved at have slået sin hustru adskillige gange i hovedet og ansigtet med en hammer.
Mandens hustru fik blandt andet kraniebrud og en fraktur på højre øjenhule, og hun blev fløjet til behandling på Rigshospitalet, hvor læger umiddelbart vurderede, at hun havde været i livsfare, som følge af overfaldet.

Det blev senere fredag oplyst, at kvinden nu var uden for livsfare.
Ved grundlovsforhøret forklarede den 53-årige, at årsagen til hans handling var, at han ville skåne hustruen for at blive ked af, når de skulle flytte fra deres hjem som følge de økonomiske problemer, han gennem længere tid havde skjult for hende.

Anklager Henrik Prien-Larsen fra anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi oplyser, at den 53-årige erklærede sig skyldig i forhold til sigtelsen.
Nordsjællands Politi og Anklagemyndighed har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set6424gange.