Stormen Malik lukkede Storebæltsbroen for alt trafik

Stormen Malik lukkede Storebæltsbroen for alt trafik

Storebæltsbroen og betalingsanlæget i Halsskov lå lørdag aften øde hen, da stormen Malik lukkede broen for alt trafik.

Det var et noget specielt syn lørdag aften, da motorvejen frem til betalingsanlæget i Halsskov og Storebæltsbroen lå øde hen.

Broen måtte nemlig lukkes for alt trafik over Storebælt lørdag aften, da stormen Malik ramte Sjælland med vindstød nær orkanstyrke.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Det var et noget anderledes syn lørdag aften, da stormen Malik lagde motorvejen ved betalingsanlægget i Halsskov øde hen. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Kort efter lukningen af broen lå hele betalingsanlæget, broen og motorvejen altså øde hen, trods der normalt kører tusinde af biler over i timen.

Den øde motorvej blev dog et tilløbsstykke for en familie, som hoppede ud på den tomme motorvej, for at tage selfies.

Artiklen fortsætter efter billedet…

En familie søgte ud på den øde motorvej for at tage selfies. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Søndag middag havde vinden aftaget så meget at broen igen kunne åbnes for alt trafik igen.

Lukningen resulterede også i at togene var strandet på begge sider af broen, hvorfor nogle ufrivilligt måtte overnatte i toget.

Dog virkede det som om mange havde taget opfordringen om at køre over tidligere til sig, da der næsten ingen biler eller lastbiler var at finde på nødparkeringen i Halsskov.

Ved tidligere brolukninger har det resulteret i decideret trafik kaos omkring Korsør, da mange biler og lastbiler ikke kunne komme over Storebælt.

/112news/

Denne artikel er set363gange.