Skovbrand i beboelseskvarter i Slagelse

Skovbrand i beboelseskvarter i Slagelse

Branden var opstået i et lille afsides skovområde bag et boligkvarter, så brandfolkene måtte ligge en lang slange ud for at nå frem til branden mellem træerne. Fotograf. Benjamin Erichsen og Lasse Antonsen – 112news.dk

Slagelse: Slagelse Brand og Redning rykkede påske søndag ud til en skovbrand i et privat skovområde bag et beboelses kvarter på Thorvaldsensvej i Slagelse.

Meldingen om branden indløb klokken 19.49, da nogle forbipasserende havde opdaget det brændte bag en høj i det lille skovstykke.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Brandvæsnet var hurtigt fremme på stedet, hvor flammerne havde godt fat i et stykke på godt 20 x 20 meter, hvor der lå mange blade og grene.

Røgen fra branden kunne ses helt fra Høng, hvor den i den stille luft, lagde sig i en stribe hen over Slagelse by, men trods det så voldsomt ud, kom branden hurtigt under kontrol.

Ejeren af de lille skovstykke og moser i området bag Thorvaldsensvej, forklarede overfor 112news.dk på stedet, at mange unge hænger ud der, ligesom der lå skrællede knallerter.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Men om branden skyldes unges hensynsløshed, eller blot en henkastet cigaret vides ikke. Men myndighederne opfordre dog danskerne til at være forsigtige, da det er knas tørt derude.

Mange naturbrande påske søndag

Påske søndag bød dog også på flere naturbrande, som tydeligt indikere hvor tørt det er ved at være derude i naturen, særligt grundet det manglende nødbør.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

I Nøddebo i Nordsjælland måtte brandvæsnet søndag rykke ud til en skovbrand, hvor et område på godt 5000 – 6000 kvm gik op i røg. Det skriver Netavisen Gribskov.

Også ved ferie og vandlandet Lalandia måtte gæsterne evakueres, da en naturbrand tæt ved bredte sig meget hurtigt og sendte en større røgsøjle ind over feriecenteret. Det skriver localeyes.dk

/112news/

Denne artikel er set1728gange.