Mistænkelig brand: 68-årig beboer forsvundet sporløst

Mistænkelig brand: 68-årig beboer forsvundet sporløst

Ruds Vedby: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterforsker intensivt en mistænkelig brand i Ruds Vedby tidligt søndag morgen, hvor husets beboer er sporløst forsvundet.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at løse mysteriet om den forsvundne 68-årige
Kiehn Georg Andersen som bor på adressen på Kalundborgvej i Ruds Vedby.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Det er efter en længere varende efterforskning, fortsat ikke lykkedes politiet at finde frem til den 68-årige, som politiet mener er forsvundet under mistænkelige omstændigheder.

Sydsjælland og Lolland Falster Politi fik meldingen om en brand i huset på Kalundborgvej klokken 06.09 søndag morgen, hvor man frygtede der var personer i huset, da der holdt en bil i indkørslen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS Vagt Korsør

Derfor blev der indsat røgdykkere til at gennemsøge huset for personer, men gennemsøgningen gav ingen resultat, og man formodede derfor ingen var kommet noget til. Det skriver TV2-Øst.

Politiet betegner brand som mistænkelig

Efter branden påbegyndte politiet de indledende undersøgelser på stedet, som dog gav tegn på mystiske omstændigheder omkring branden, ligesom beboeren var sporløst forsvundet.

De efterfølgende indledende undersøgelser har ikke givet politiet vished om, hvad der er foregået. Politiet er lige nu massivt tilstede i området og indsatsen understøttes pt. både af hunde og drone. Det skrev politiet søndag i en pressemeddelelse.

Mistænkelig brand - beboer sporløst forsvundet
Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Politiet har været massivt tilstede omkring adressen på Kalundborgvej i Ruds Vedby siden søndag, hvor et kæmpe område, samt huset er blevet undersøgt grundig af teknikkere, hunde og droner.

Trods den store politimæssige indsats på stedet, er det her mandag altså endnu ikke er lykkedes at  lokalisere husets 68-årige beboer.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Derfor er politiet meget interesseret i oplysninger omkring husets 68-årige beboer, samt hans færden op til branden i huset søndag morgen.

Har du oplysninger om hvor den 68-årige Kiehn Georg Andersen befinder sig, eller andre oplysninger der kan hjælpe politiet videre med opklaringen af mysteriet. Kontakt da politiet på tlf. 114.

/112news/

Se flere billeder fra stedet: skadestedsfotograf.dk

Denne artikel er set2412gange.