Seriehærværk og brand i Korsør: Politiet søger vidner

Seriehærværk og brand i Korsør: Politiet søger vidner

Det brændte voldsomt i en overdækket teresse bag ejendommen da brandvæsnet nåede frem til stedet. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: En eller flere gerningsmænd har natten til torsdag i tidsrummet fra kl. ca. 00.00 til kl. 01.15 begået seriehærværk i området omkring Mathiesensvej i Korsør, hvor også en teresse stod i flammer.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Der er blevet udøvet hærværk på foreløbigt fem forskellige adresser, hvor der med spraymaling er blevet malet på døre, cykler og biler, ligesom der var opstået ildløs i en overdækket terrasse. 

Brandvæsnet fik meldingen om branden i teressen klokken 01.17 og var hurtigt fremme med flere brandkøretøjer, hvor teressen bag huset stod i lys lue, hvor flammerne var ved at brede sig til huset.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS Vagt Korsør

Der blev derfor hurtigt tilkaldt en stigevogn fra Slagelse til undersøgelse af tagkonstruktionen, mens brandfolkene nede fik bekæmpet flammerne i teressen.

Teressen bag huset udbrændte totalt i branden, mens huset som var fyldt med røg har fået store røgskader.

Til al held var familien ikke hjemme da den voldsomme brand brød ud, men en del beboere i området blev vækket af et højt brag fra branden, formentlig fra en gasflaske.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

I løbet af torsdag formiddag var politiet tilstede på adressen, samt på flere andre adresser i området, hvor det hurtigt kunne konstateres at der var blevet begået hærværk.

Politiet har brug for offentlighedens hjælp til opklaringsarbejdet, og beder derfor borgere, der har været i området i det pågældende tidsrum, ved hvem gerningsmændene er, eller har set personer, som har opført sig mistænkeligt, om at kontakte politiet. Politiet på 1-1-4.

/112news/

Denne artikel er set2059gange.