Satudarahs og Gremiums klubhuse er nu helt tømt ved hjælp af politiet og fogeden

Satudarahs og Gremiums klubhuse er nu helt tømt ved hjælp af politiet og fogeden

status efter Roskilde Festivalen, mand skudt af politiet.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Torsdag var Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Vestergade 36 i Maribo for bistå fogeden med at tømme det rockerklubhus, der har været lukket siden 6. oktober 2017.
Klubhuset blev lukket af politiet i forbindelse med en konflikt i rocker/bandemiljøet, og lukningen blev besluttet på baggrund af den såkaldte ’Rockerlov’.

Senere har Lolland Kommune udstedt et tre måneders forsamlingsforbud på adressen rettet mod medlemmer af eller personer med relation til Satudarah.
Rockerklubhuset på Lårupvej i Stenlille, som har været lukket siden 16. november 2017, er nu også helt tomt.

Klubhuset har tidligere været benyttet af grupperingen Gremium, men adressen i Stenlille er af Sorø Kommune pålagt et tre måneders forsamlingsforbud for medlemmer af eller personer med relation til Gremium.
Politiet kan i øvrigt oplyse, at efterforskningerne med banderne pt. har ført til fængsling af i alt 17 personer med banderelation til de stridende klubber.

Hen over den seneste periode er de blevet varetægtsfængslet for vold, narkotikahandel og våbenbesiddelse under skærpende omstændigheder.
De mange fængslinger rammer klart miljøerne i forhold til deres konflikter og i høj grad i forhold til deres kriminalitet, men der er desværre stadig et stort behov for også fremadrettet at holde et særdeles vågent øje med deres kriminelle aktiviteter, ligesom der stadig udestår et væsentligt arbejde i forhold til efterforskningen af skyderierne og drabsforsøgene fra de seneste måneder.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set5077gange.