Sankt Hans arrangement i Korsør blev en kæmpe succes.

« af 34 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Det blev et brag af et Sankt Hans arrangement på den gamle banegårdsplads i Korsør, da gruppen ”Korsør Holder Sammen” havde arrangeret Sankt Hans fest for hele familien, hvor der kunne nydes gratis drikke og en pølse, samt snobrød til de mindste.

LÆS OGSÅ: Hyggelig Sankt Hans aften ved Kvarterhuset på Motalavej i Korsør

Flere aktører havde også støttet op om arrangementet, blandt andet var Korsør Ungdoms Brandvæsen mødt op med deres el-bil bane for de mindste. Fodboldklubben FC Storebælt sørgede for der blev langet pølser over grillen, men spejderne sørgede for pinde og snobrød til børnene. Også Nærradio Korsør havde lavet sig en stand på pladsen, hvorfra de sendte live radio under hele arrangementet.

LÆS OGSÅ: Nærradio Korsør afholder valgcafe i Kvarterhuset på Motalavej.

– Jeg er yderst tilfreds med arrangementet, og jeg havde ikke drømt om at, så mange mennesker ville komme. Vi løb hurtigt tør for forsyninger til de mange fremmødte, så vi var nødt til at køre ud og købe for yderligere 1000 kr. drikke varer, udtalte arrangøren Jimmi Jørgensen til 112news.dk da vi fangede ham under arrangementet.

Se hele interviewet med Jimmi Jørgensen i klippet her

Midlerne til arrangementet er indsamlet, hvor mange erhvervsdrivende i byen har doneret penge til projektet. Også flere private har støtte op om arrangementet, enten ved donationer eller en hjælpende hånd.

Bedste udklædte heks

Under arrangementet blev der også holdt udkåring af den bedst udklædte heks. 1´st præmien gik til Kaya, som løb afsted med et gavekort på 3000 kr.

– Det tog mig ca. 2 timer at lave udklædningen, som består af en masse tøj jeg har fået, men jeg har også måttet købe lidt. Jeg tror det har kostet mig ca. 500 kr. i det hele. Jeg har vundet et gave kort på 3000 kr. så er rigtig glad, og nu tror jeg bare der skal shoppes lidt, udtalte hun overfor 112news.dk da vi fangede hende efter kåringen.

Arrangementet vil blive gentaget til næste år, sagde arrangøren Jimmi Jørgensen, da vi snakkede med ham, og lovede at der næste gang ville være mange flere pølser på grillen, så der skulle være nok til alle.

LÆS OGSÅ: 400 mennesker til indvielse af multibane og ældre boliger på Motalavej i Korsør

Mange af de fremmødte udtrykte også deres store begejstring over arrangementet, og kunne godt tænke sig et fast arrangement på pladsen hvert år.

Se hele videoen fra arrangementet her.Denne artikel er set13636gange.