TV: Roligt nytår i Korsør – Se hvordan det så da nytåret blev skudt ind

Roligt nytår i Korsør – Se hvordan det så da nytåret blev skudt ind

Korsør: Nytåret 2017/18 blev et roligt et af slagsen i Korsør, hvor brandvæsnet kun rykkede ud i tre tilfælde, mens der heller ikke meldes om alvorlige opgaver for politiet.
Det ser endnu engang ud til at have lykkedes korsoranerne at holde et fantastisk nytår, hvor der ikke er sket alvorlige skader eller brande i byen.

Brandvæsnet rykke kort før klokken 19 ud til en bilbrand på Motalavej, hvor ukendte gerningsmænd havde sat ild til en kassevogn.

Kassebil sat i brand på Motalavej i Korsør nytårsaften.

Fotograf. Michael Dex Deleurang Pedersen – 112news.dk

Kassebilen fik betydelige skader under branden som formentlig er påsat, da der angiveligt blev fundet en dunk med benzin, samt kanonslag i nærheden, som blev sikret af politiet.
Klokken 20.28 fik brandvæsnet så aftenens anden melding brand. Denne gang var det til Egersundsvej, hvor en bunke ting i et cykelskur stod i flammer.

Brand i cykelskur på Egersundsvej i Korsør.

Fotograf. Michael Dex Deleurang Pedersen – 112news.dk

Også denne brand blev hurtigt slukket, og da cykelskuret er af metal, skete der kun mindre skader i forbindelse med branden, som formentlig er opstået af noget fyrværkeri.
Aftenens sidste tur for brandvæsnet i Korsør dette nytår, blev en tur til Elme Alle i den sydlige del af byen. Her stod en skraldespand i flammer klokken 00.16 og også denne brand blev hurtigt slukket.

Ingen alvorlige hændelser

Der er foreløbig ingen meldinger om alvorlige nytårs relateret hændelser i byen dette nytår.

I Slagelse blev politiet beskudt med fyrværkeri ved flere lejligheder, da de var kaldt ud til andre opgaver, hvor også brandvæsnet blev beskudt efter slukning af en brand.

SLS-Vagt-Banner

Dog er der ikke meldinger om lignende hændelser i Korsør i år, som under tidligere nytår også har været tilfældet i Korsør.

Vores fotograf var på gaden da nytåret blev skudt ind kort efter midnat, som kan ses i klippet øverst i artiklen.

/112news/
Se billederne fra nytåret i Korsør i galleriet herunder. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

« af 18 »

Photocare Slagelse

Denne artikel er set5643gange.