Rengøringspersonale hindrede storbrand hos virksomheden Comby i Slagelse

Rengøringspersonale hindrede storbrand hos virksomheden Comby i Slagelse

Fotograf. Aleksander Christiansen – 112news.dk / Skadestedsfotograf.dk

Slagelse: Det var formentlig rengøringspersonalet hos virksomheden Comby I Slagelse, der mandag eftermiddag hindrede en storbrand i virkeligheden.

Slagelse Brand og Redning fik melding kl. 17.24 om, at der kom sort røg ud fra virksomheden Comby på Japanvej i Slagelse.

Branden var brudt ud i et køkken i bygningen som huser IT virksomheden Comby og udviklede en del sort røg.

Det var formentlig en hurtig reaktion fra rengøringspersonalet på stedet der opdagede branden, som hindrede at det udviklede sig til en storbrand. Det skriver virksomheden på deres Facebook side.

Ifølge virksomhedens Facebook opslag, var det rengøringen på stedet der hurtigt opdagede branden og slog alarm til brandvæsnet.

Sort røg væltede ud af bygningen da brandvæsnet nåede frem til stedet, hvor der hurtigt blev sat flere røgdykkerhold ind i bygningen for at lokalisere branden.

Brandfolkene fandt også hurtigt frem til branden i køkkenet, hvor de fik slukket flammerne, inden de nåede at brede sig til andre lokaler i bygningen.

Det er formentlig den hurtige reaktion, som er årsag til branden ikke nåede at udvikle sig til en storbrand, da flammerne trods den hurtige reaktion, allerede havde anrettet store skader i køkkenet.

Heldigvis er skaderne begrænset til køkkenet i bygningen, og virksomheder roser derfor den hurtige indsats.

Virksomheden roser i øvrigt også Slagelse Brand og Redning for den hurtige indsats, som reddede deres virksomhed fra at brænde ned til grunden.

/112news/

Denne artikel er set489gange.