TV: Redningsaktion i Korsør men ofret var i Skælskør

Redningsaktion i Korsør men ofret var i Skælskør

Korsør: Politi og brandvæsen blev torsdag eftermiddag sendt afsted med flere køretøjer til en redningsaktion i Korsør, men ofret var ikke i Korsør men i nabobyen Skælskør.

Brandvæsnet fik meldingen klokken 14.21 om, at en mand skulle være faldet i vandet i Fiskerihavnen på Bådehavnsvej i Korsør og der blev derfor sendt flere køretøjer mod stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

I fiskerihavnen var der dog ingen nødstedte at finde, ligesom ingen havde kendskab til nogen som skulle være faldet i vandet.

Politiet kaldte derfor op til vagten, hvor det blev præciseret at der var tale om lystbådehavnen knap 500 meter derfra og ikke der hvor meldingen lød på.

Redningskøretøjerne fortsatte derfor til lystbådehavnen på Sylowsvej i Korsør, men heller ikke her var der nogen personer at finde i vandet og ej heller på land som havde brug for hjælp.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Politiet måtte derfor undersøge sagen nærmere, og det viste sig herved at det slet ikke var i Korsør, men ved havnen i Skælskør at manden var faldet i vandet.

Til al held var manden blevet reddet i land igen og var derfor ikke længere i fare for at drukne, og skulle derfor efter omstændighederne, have det godt lød meldingen til redningsmandskabet i Korsør.

Hvordan der kunne tages fejl af de to byer vides ikke præcist. Men ifølge Sjællandske skulle det være en misforståelse fra mandens kones side, som skulle være den der havde anmeldt ulykken.

/112news/

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Denne artikel er set4495gange.