TV: Mand faldt om på vejen og blev påkørt

Mand faldt om på vejen og blev påkørt

Den 58-årige mand pådrog sig alvorlige skader ved ulykken og en bilinspektør blev derfor tilkaldt for at undersøge uheldsstedet, samt den bil som påkørte manden. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Høng: En 58-årige mand pådrog sig tirsdag aften alvorlige skader, da han af uforklarlige årsager var faldet om på kørebanen i Høng, hvilket en billist overså og derfor påkørte ham.

Politiet fik anmeldelsen klokken 21.27 tirsdag aften om at en mand, der af ukendte årsager var faldet om på kørebanen på Hovedgaden i Høng, var blevet påkørt af en bil.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

En forbipasserende 34-årig mand fra Høng fandt manden på kørebanen og ville hjælpe manden ind til siden, men nåede ikke ud af bilen, før en anden bil påkørte den liggende mand.

Manden viste sig at være en 58-årig mand fra Høng, der pådrog sig alvorlige skader som følge af påkørslen og blev derfor fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital for behandling.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Bilen som påkørte den 58-årige blev ført af en 74-årig mand fra Eskebjerg, der formentlig grundet dårlig sigtbarhed overså manden, der lå midt på kørebanen.

Den 58-årige var i kritisk tilstand efter ulykken, men hans tilstand meldes onsdag formiddag at være stabil. Han har pådraget sig flere knoglebrud ved påkørslen og er derfor fortsat indlagt til behandling.

Politiet undersøger nu uheldet nærmere, for at få klarlagt omstændighederne omkring uheldet.

/112news/

Denne artikel er set2644gange.