Politiet søger vidner til en drabssag i Veddinge Bakker

Politiet søger vidner til en drabssag i Veddinge Bakker

Arkiv.Foto Foto. Nicolaj Svensson – 112news.dk

Odsherred: I forbindelse med efterforskningen af drabssagen i Veddinge Bakker, Odsherred, efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi nu vidner, der har set
en mørk personbil
formentlig af mærket BMW og med kraftig motor, og
med baglygter med vandrette diode-striber

i området Veddinge Bakker, 4540 Fårevejle St., i tiden op til søndag den 15. januar 2017, hvor en 42-årig mand blev fundet dræbt af skud i et sommerhus på Pilebakken i Veddinge Bakker.
Et bilkyndigt vidne har om aftenen lørdag den 14. januar 2017 i mørket set en mørk personbil, formentlig af mærket BMW, og med de karakteristiske baglygter i området ved sommerhuset i Veddinge Bakker.

Bilen er derfor et meget interessant spor i opklaringsarbejdet i drabssagen,
Politiet har i nogen tid efterforsket dette spor, men uden få kontakt til personer, der er eller har været ejer af en bil med disse specielle baglygter, og som har oplyst at have været i området på tidspunktet for vidnets iagttagelser.

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker derfor nu at få kontakt med eventuelle øvrige vidner, der erindrer at have set et køretøj med disse specielle baglygter i Veddinge Bakker-området eller andre steder i Odsherred i tiden op til fundet af den dræbte mand.
Henvendelser i sagen rettes til Midt- og Vestsjællands efterforskningsafdeling for personfarlig kriminalitet på tlf. 46351448 eller via nærmeste politiet på tlf. 114.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set4628gange.