Politiet jagter vanvidsbillister i Korsør

Politiet jagter vanvidsbillister i Korsør

politi, kontrol, færdselspoliti, vanvidsbillister, korsør
Arkiv foto. Lasse Antonsen – Fix It Media og 112news.dk.

Korsør: Korsør by har gennem den seneste tid været hærget af en del vanvidsbillister, som kører hasarderet gennem byen og skaber farlige situationer, hvilket har resulteret i, at en gruppe borgere har startet en Facebook gruppe, i forsøget på at få det stoppet.

Politiet har også flere gange været i byen, hvor der er blevet afholdt flere færdselskontroller, hvor det dog ikke har været muligt at fange vanvidsbillisterne, som fortsat har hærget byen og politiet har derfor intensiveret deres forsøg på at komme dette til livs.

Færdselspolitiet holder derfor i øjeblikket et vågent øje med trafikanterne i Korsør, ligesom de har bedt borgerne om hjælp til at identificere vandvidsbillisterne, ved at tage et billede af køretøjet og nummerpladen.

Mandag var færdselspolitiet så atter i Korsør, hvor der blev afviklet tre færdselskontroller forskellige steder i lokalområdet, det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Fra klokken 13.50-15.42 stod politibetjentene klar med lasermåleudstyret på Ørnumvej, hvor man højst må køre 50 km/t. Her blev 13 målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, mens en ræsede afsted med 106 km/t, hvilket udløser en ubetinget frakendelse af kørekortet. Den kørsel kandiderer vist til betegnelsen “vanvidskørsel”, skriver politiet i døgnrapporten.

En person blev ligeledes sigtet for at køre på motorcykel uden førerret, en for at overhale højre om og en fører af en varebil blev sigtet for ikke at have forsynet bilen med CVR-nummer.

Mellem klokken 18.07 og 18.59 fortsatte kontrollen på Tårnborgvej, og her blev en målt til at køre 30% hurtigere end tilladt, og en knallertkører blev standset med en passager bagpå – som ikke havde styrthjelm på.

Knallerten kunne i øvrigt køre hurtigere end tilladt, og på den 20-årige passager fandt politiet 5,2 gram hash, 0,23 gram kokain og en dolk med en klinge på 8,5 cm. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af både færdselsloven, knivloven og lov om euforiserende stoffer.

Fakta:

En hastighedsoverskridelse på 100% giver en frakendelse af kørekoret i mindst seks måneder. Bøden er i udgangspunktet 5.000 kroner, hvortil kommer et højhastighedstillæg på 1.000 kroner.

/112news/

Denne artikel er set2715gange.