Politiet indsamler “hitte” knallerter i Korsør og Slagelse

Politiet indsamler “hitte” knallerter i Korsør og Slagelse

"hitte" knallerter

Arkiv foto. Nicolaj Svensson – 112news.dk

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har gennem de sidste 14 dage været rundt i Slagelse og Korsør, for at indsamle “hitte” knallerter. Det skriver de i døgnrapporten.

Indsamlingen sker på baggrund af flere anmeldelser den senere tid, om utryghedsskabende knallertkørsel, til gene for borgerne i både Slagelse og Korsør.
Der er tale om 9 knallerter, som har stået efterladt og enten tydeligt ulovlige eller efterladte eller begge dele, som politiet over de sidste 14 dage har fjernet fra gaden.

LÆS OGSÅ: Aktion mod utryghedsskabende knallertkørsel

De mange knallerter er nu blevet kategoriseret som hittegods. Men da enkelte af knallerterne blandt andet har fået slebet deres stelnummer bort, så er det ikke muligt for politiet at finde frem til ejerne.
Skulle det lykkes for politiet at få identificeret ejerne til nogle af knallerterne, vil de blive kontaktet med henblik på udlevering, lover politiet.

Ligeledes gælder det, at hvis man har haft sin knallert stående, og den er blevet fjernet, kan man henvende sig hos Slagelse politi med dokumentation for ejerskabet, og så vil knallerten blive udleveret.

/112news/
Denne artikel er set2364gange.