Knap 20 mennesker deltog i mindehøjtidelighed for Emilie Meng

Knap 20 mennesker deltog i mindehøjtidelighed for Emilie Meng

Korsør: Knap 20 morgenfriske mennesker valgte klokken 4.07 mandag morgen, at deltage i en mindehøjtidelighed for Emilie Meng ved Korsør Station.

Mindehøjtideligheden var arrangeret af Janni Rasmussen fra Natteravnene i Korsør, og blev altså afholdt på sammen tidspunkt, som Emilie Meng sidst blev set i live for præcist et år siden.
Knap 20 mennesker valgte altså at stå tidligt op og deltage i mindehøjtideligheden, hvor der blev tændt en fakkel og holdt et minuts stilhed for den unge pige.

LÆS OGSÅ: Mindehøjtidelighed for Emilie Meng i Korsør

Sagen om den dræbte Emilie Meng har siden hendes forsvinden sidste år tiltrukket sig en del opmærksomhed i pressen. Men den har ikke mindst sat sine spor i det lille lokal samfund i Korsør, hvor mange er bange for at lade deres børn gå alene.
– Emilie sagen har jo betydet at man er noget utryg i området, sådan som at lade sine børn gå hjem. Men det er da skræmmende at sådan noget kan ske i vores stille og rolige land her. Det siger Mads Gøttler Stegmann fra Korsør som deltog i mindehøjtidligheden til 112news.dk.

Har dagen i dag sat et punktum i sagen?

– Nej det er det ikke!! Vi har jo stadigvæk en morder der går løs, det selvfølgelig lige en måde at mærke dagen på, men det er ikke slut endnu. Jeg blir på en måde stolt over at se hvor mange der mødes her klokken 4 om morgen, for lige at mindes. Det er jo en skrækkelig sag, slutter Mads.

Sagen har stadig stor prioritet hos politiet

Emilie Meng forsvandt ved Korsør Station den 10. juli 2016 da hun skiltes med sine veninder ved Korsør Station. Siden blev liget af den unge pige fundet i en sø ved Regnemarks Bakker ved Borup på midt Sjælland.
Her et år efter hun forsvandt er morderen altså stadig på fri fod. Men sagen står altså langt fra stille hos politiet, som for nyligt udkom med nye overvågningsbilleder af en bil foran Korsør Station den morgen hun forsvandt.

De nye oplysninger i sagen, har nu bragt politiet mere end 250 nye henvendelser i sagen, men det har altså endnu ikke ført til noget gennembrud.

/112news/

Se hele interviewet med Mads Gøttler Stegmann i klippet herunder.
Denne artikel er set6930gange.