Politiet efterlyser denne mand efter knivoverfald på kvinde i Svinninge

Politiet efterlyser denne mand efter knivoverfald på kvinde i Svinninge

Politiet efterlyser denne 41-årige mand, som menes at være gerningsmand til et knivoverfald på en kvinde i Svinninge. Foto. Politi.dk

Politiet efterlyser denne 41-årig mand i forbindelse med et knivoverfald på en kvinde på Strandvejen i Svinninge mandag morgen.

Det oplyser Midt og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Oveefaldet fandt sted mandag morgen og kvinden pådrog sig alvorlige, men ikke livstruende skader ved overfaldet.

Midt- og Vestsjællands Politi beder derfor nu offentligheden om hjælp til at finde den 41-årig Arturas Bauza fra Litauen, men med ophold i Danmark, som er mistænkt i sagen.

Politiet har forsøgt at finde frem til manden, men det er ikke lykkedes politiet at finde ham de steder, hvor han kunne formodes at opholde sig.

Han mistænkes for et overfald på en 41-årig, kvindelig bekendt på Strandvejen i Svinninge mandag den 7. november 2022 kl. ca. 06.10.

Det var ifølge politiet en uoverensstemmelse mellem de to parter der endte med, at han anvendte en kniv til at påføre den 41-årige kvinde alvorlige, men ikke livstruende skader.

Efter overfaldet, efterlod han den stærkt såret kvinde på Strandvejen ved Svinninge, hvor hun blev fundet af forbipasserende.

Arturas Bauza beskrives som en 41-årig mand, almindelig af bygning og taler kun sit modersmål (litauisk).

Politiet offentliggør nu et foto af den efterlyste mand, som kan have barberet dele eller hele skægget af, for ikke at blive genkendt.

Efter overfaldet flygtede den mistænkte fra stedet ad Solholm mod nord, og herfra videre til højre ad Solholmsvej i retning mod jernbanen.

På flugtruten kan den mistænkte have skaffet sig af med effekter, hvorfor beboere i området bedes undersøge deres private områder for genstande, som ikke normalt vil være efterladt i området.

Politiet har i Svinninge by fundet en kniv, som formodes at være den kniv, der blev brugt til overfaldet på kvinden.

Oplysninger om den efterlyste mand gives til efterforskningsafdelingen på Holbæk politistation hos Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set149gange.