Politiet advarer: 3 unge kørt på sygehuset efter indtag af nyt farligt narko

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Næstved: 3 unge i 16 års alderen, er søndag eftermiddag blevet bragt til sygehuset i Næstved, efter de har indtaget et nyt farligt narko.

De 3 unge – 2 drenge og 1 pige – havde sammen indtaget stoffet, på Næstved Banegård, og efterfølgende blevet så dårlige, at de måtte køres i ambulance til behandling på sygehuset.

Der skulle være tale om et hash lignede produkt, som kan være det nye syntetiske hash, som det seneste stykke tid har sendt mange på sygehuset.

– Vi advare på det kraftigste de unge mod dette stof, som vi endnu ikke er helt sikre på hvad er. Der er formentligt tale om en slags hash, men det er endnu for tidligt at sige. Det er i hvert fald vigtigt, at de unge tænker over hvad det er de indtager. Siger vagchef Stefan Jensen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk

Politiet efterforsker nu sagen i et forsøg på, at finde frem til de personer der har solgt stoffet, og om der er nogen som kan stilles til ansvar for episoden i Næstved i dag.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, som har set noget på Næstved Banegård i dag, eller som kender til hvor stoffet kan købes.Denne artikel er set4534gange.