27-årig sigtes for drabsforsøg efter påkørsel i Slagelse

Det var her på Valbyvej ved nr. 69 i Slagelse, at ulykken skete tidligt fredag morgen. Illustration Google Maps.

Det var her på Valbyvej ved nr. 69 i Slagelse, at ulykken skete tidligt fredag morgen. Illustration Google Maps.

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Ved 4 tiden fredag morgen, blev en 59-årig mand påkørt, da han cyklede på Valbyvej i Slagelse. Efter påkørslen flygtede billisten fra stedet, og lod den 59-årig ligge kvæstet på vejen.

Den 59 årige mand blev efter ulykken kørt til behandling på Slagelse Sygehus, hvor han fortsat er indlagt med skader, men er dog erklæret uden for livsfare.

I formiddags lykkedes det så politiet at anholde en 27 årig mand, der sigtes drabsforsøg, ved forsætligt at have påkørt den 59 årige cyklist, der ved påkørslen blev slynget af sin cykel og efterladt på uheldsstedet. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse her til aften.

Politiet kom på sporet af gerningsmanden, der i formiddags, havde henvendte sig på et autoværksted i Københavns området, med et køretøj der havde skader, der kunne tyde på at en person var blevet påkørt. Skriver politiet i pressemeddelelsen.

Den anholdte nægter sig dog skyldig i sagen, men han vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag formiddag.Denne artikel er set5041gange.