TV: Påsat kælderbrand i Korsør – Politiet har anholdt en person

Påsat kælderbrand i Korsør – Politiet har anholdt en person

Korsør: Onsdag formiddag rykkede brandvæsnet ud til en kælderbrand under en boligblok i Fasanhaven i Korsør. Politiet formoder branden er påsat, og har anholdt en person i sagen.
Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 10.55 og da de ankom til stedet brændte det kraftigt i kælderen, og de fleste beboere havde allerede forladt ejendommen.

Der blev hurtigt indsat et røgdykkerhold til branden i kælderen, mens politiet sikrede sig at alle personer var ude af deres lejligheder.
Branden i kælderen var så kraftig, at et vindue på bagsiden af bygningen sprang, hvorved der stod en stor røgsøjle ud, hvilket fik nogen til at tro der også var brand et andet sted.

Det viste sig dog ikke at være tilfældet, og brandvæsnet kunne derfor koncentrere sig om at få slukket branden i kælderen.

LÆS OGSÅ: Voldsom kælderbrand på Motalavej i Korsør

Branden har anrette store skader på kælderen, ligsom der er sket røg og sodskader i to opgange, men heldigvis er lejlighederne i ejendommen gået fri af branden.
Politiet formoder branden er påsat

Politiet har en formodning om branden er påsat, og de har i den forbindelse anholdt en person i sagen, som nu skal afhøres nærmere på politistationen. Det skriver TV-Øst.

Hvordan branden er opstået, eller hvorfor mistanken er faldet på den anholdte, kan politiet dog endnu ikke sige noget om.

SLS Vagt Korsør

Ingen personer er kommet noget til ved branden.

/112news/

Photocare Slagelse
Denne artikel er set5892gange.