Påsat brand i biler: Mulig gerningsmand fundet

Fotograf. Mikkel Bering.

Fotograf. Mikkel Bering.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: I forbindelse med en bilbrand i Fasanstien i Korsør den. 7. juli i år, hvor 4 biler gik op i flammer, har politiet nu efter alt at dømme, fundet frem til en ung mand fra lokalområdet, som menes at stå bag ildspåsættelsen.

LÆS OGSÅ: 4 biler i brand i Fasanstien i Korsør.

– Vi har fundet frem til en ung mand, som vi mener, står bag branden. Han er dog ikke sigtet i sagen endnu, men vi forventer han vil blive sigtet, når vores folk er tilbage fra ferie, udtaler Kurt. G. Nielsen fra lokal politiet i Slagelse overfor 112news.dk

LÆS OGSÅ: Brand i Næstved var påsat: Politiet søger vidner!!

Motivet til ildspåsættelsen, eller hvordan politiet er kommet på sporet af den unge mand, ville han dog ikke kommentere yderligere på, på nuværende tidspunkt, men ifølge kilder til 112news.dk, skulle den unge mand have meldt sig selv og indrømmet at stå bag branden.

LÆS OGSÅ: Endnu en påsat brand i Korsør.

– Jeg forventer at der vil blive sendt en pressemeddelelse ud, når vi har fået efterforsket sagen færdig og manden er blevet sigtet, udtaler Kurt. G. Nielsen, som dog ikke ønsker at kommentere sagen yderligere for nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Endnu en påsat brand i spejderhytten på Revvej i Korsør.

Ved branden gik 4 biler op i røg, men ifølge kilder skulle branden være rettet mod en bestemt bil, som dog hurtigt bredte sig til 3 andre biler, da disse holdt parkeret tæt på.

LÆS OGSÅ: Endnu en scooter sat i brand i Korsør.

– Vi er meget ked af, at vi har mistet begge vores biler i branden, og vi er begge meget rystet, men samtidig irriteret over det der er sket.  Vi havde heldigvis forsikret begge biler og har derved anskaffet os en ny bil, men vi havde da helst været det foruden. det er jo aldrig rart når der sker sådan noget som det her, udtaler det uheldige par, som mistede begge deres biler under branden.

Se videoen fra branden i klippet her under.Denne artikel er set4506gange.