Blodigt overfald på 71 årig i Kalundborg: Politiet søger vidner!!!

Arkiv foto. Mikkel Bering.

Arkiv foto. Mikkel Bering.

En hjemmehjælper fra hjemmeplejen i Kalundborg slog kl. 07.32 alarm til poliet, efter at hun kort forinden var ankommet til en 71-årig mands bopæl i Strandstræde i Kalundborg, hvor hjemmehjælperen havde fundet den 71-årige ilde tilredt efter et voldeligt og blodigt overfald.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser køretøj efter hjemmerøveri i Vemmelev.

Den 71 årig havde pådraget sig flere kvæstelser i hovedet under overfaldet, og blev derfor hurtigt kørt til behandling på sygehuset, i en tilkaldt ambulance. Den 71 årig meldes dog uden for livsfare, skriver Midt og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Kvinde overfaldet med kniv i Korsør

Rigspolitiets Kriminaltekniske Sektion har valgt, at assistere Midt- og Vestsjællands politis efterforskere med at foretage tekniske undersøgelser på gerningsstedet.

– Vi ved ikke endnu ikke, hvorfor manden er blevet overfaldet i sit hjem. Offeret er efter fornøden behandling på sygehuset i øjeblikket ved at blive afhørt til sagen, så vi kan danne os et overblik over motivet til overfaldet på ham, samt få oplysninger om det nøjagtige gerningstidspunkt, udtaler efterforskningsleder, politikommissær Kristian Egekær.

LÆS OGSÅ: Familie opgør endte i knivstik i Korsør

Politiet kan derfor ikke på nuværende tidspunkt oplyse noget om gerningsmanden eller det præcise gerningstidspunkt.

LÆS OGSÅ: Røver fanget efter få minutter i Slagelse

Midt- og Vestsjællands politi vil derfor gerne i kontakt med personer, der har været i området omkring Strandstrædet i Kalundborg før kl. ca. 07.30 i dag, for at afhøre dem om deres observationer i området i de tidlige morgentimer.Denne artikel er set3759gange.