Nyt stenkast fra bro på den Fynske motorvej

Nyt stenkast fra bro på den Fynske motorvej 

Student ramt af jernbanebro under studenterkørsel, bro

Arkiv.Foto

Fyn: Natten til onsdag klokken 0:55 blev der kastet flere sten ned på den Fynske Motorvej fra broen, Langesøvej mellem Blommenslyst og Vissenbjerg. Ingen biler blev ramt, men to bilister kørte ind i stenene. De slap begge uskadte fra sammenstødet.
Fyns Politi modtog anmeldelsen klokken 0:57 og umiddelbart efter afspærrede politiet motorvejen omkring gerningsstedet i begge retninger. Anmelderen oplyste, at han så noget blev kastet ned foran bilen, men at han ikke kunne nå at undvige.

Han slap uskadt, men bilen er skadet. Også en anden bilist påkørte stenen, men slap også uskadt fra sammenstødet med mindre skader på sin bil.
-Vi har arbejdet hele natten på at undersøge og sikre mulige spor på gerningsstedet. Vi vil selvfølgelig meget gerne høre, hvis nogen har set eller hørt noget, der kan hjælpe os med at finde gerningsmanden. Vi arbejder ud fra en formodning om, at det kan være samme gerningsmand som står bag de tidligere stenkast, siger vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen.

Politiet har fundet flere sten på gerningsstedet, som alle kan beskrives som natursten. Stenene er af samme type, som den 9. september i år blev kastet ned på motorvejen ved Spedsbjerg. Her blev ingen ramt.
I forbindelse med denne sag eftersøger politiet personer, der har kendskab til en snustobaksdåse ‘Ink Strong Original’, som blev fundet ved gerningsstedet.

De sten, der blev kastet natten til onsdag, blev kastet ned på motorvejen fra den samme bro, hvor en betonklods den 21.august 2016 ramte en bil med en tysk familie og kostede en kvinde livet.
I forbindelse med afspærringen af motorvejen natten til onsdag påkørte en lastbil en af de opstillede afspærringer. Det skete ingen alvorlige personskader.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set19655gange.